Carel

Jesco is een van de grootste Carel invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Carel expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.

Meer info nodig over een van onze Carel producten? Contacteer ons dan.

Wat meer Carel info

Carel is een expert in de ventilatie-, verwarmings- en airconditioningindustrie. Al meer dan vier decennia ontwerpt en levert Carel hoogwaardige apparatuur gericht op innovatie en optimale klanttevredenheid. Voor Carel is het belangrijk dat efficiëntie van de apparatuur word gecombineerd met energiebesparing. Bij Carel worden optimale prestaties gegarandeerd die voldoen aan internationale standaarden. Het bedrijf zorgt voor een volledige dienstverlening, van ontwerp tot verkoop en productie.

Carel levert diverse controllers voor airconditioning, waterbehandelingssystemen en meer. Een gevarieerd assortiment aan producten voor een volledige service, of het nu gaat om een betere binnenluchtkwaliteit, koeling, water of ventilatie.

Carel investeert veel in onderzoek. Meer dan 7% van zijn jaarlijkse omzet is gewijd aan ontwikkeling, het bedrijf heeft zijn duurzaamheid door de jaren heen wel bewezen. Tegenwoordig worden elk jaar wereldwijd miljoenen Carel-producten verkocht.

Carel Leverancier in Gent

Bij Carel is onderzoek, innovatie en technologie essentieel voor het succes van de apparatuur. Vandaag de dag stelt het merk zich in staat zichzelf te positioneren onder de leiders van vandaag en van de toekomst. Carel is nu lokaal beschikbaar via Jesco, een van de leidende Carel leveranciers in België! Jesco biedt u een gevarieerde catalogus van Carel-apparatuur.