Danfoss

Jesco is een van de grootste Danfoss invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Danfoss expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.

Meer info nodig over een van onze Danfoss producten? Contacteer ons dan.

Wat meer Danfoss info

Danfoss werd opgericht in 1933 en is een bedrijf dat producten ontwerpt en produceert die zijn toegewijd aan een duurzaam milieu. Danfoss is een van ’s werelds grootste bedrijven in de verwarmings, ventilatie en industriële componenten industrie. Met de slogan ” Engineering Tomorrow ” heeft de fabrikant de reputatie om futuristische, energiezuinige apparatuur te bieden.

De producten en diensten van Danfoss komen op vele sectoren van toepassing, zoals in commerciële gebouwen, particuliere woningen, de voedsel industrie, en natuurlijke hulpbronnen. Danfoss levert onder andere hogedrukpompen, frequentieregelaars, industriële automatiseringsapparatuur, koeling en verwarming.

In alle producten worden vindingrijkheid en geavanceerde technologie gecombineerd. Het is dan ook geen toeval dat Danfoss al jaren aanwezig is op de markt.

Top Danfoss Leverancier in Gent

Danfoss streeft naar apparatuur die de manier van leven van morgen revolutionair zal veranderen. Danfoss is nu lokaal beschikbaar via Jesco, een van de leidende Danfoss leveranciers in België! Jesco biedt u een gevarieerde catalogus van Danfoss-apparatuur.