Frigopol

Jesco is een van de grootste Frigopol invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Frigopol expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.

Meer info nodig over een van onze Frigopol producten? Contacteer ons dan.

Wat meer Frigopol info

Frigopol is al 60 jaar actief in de klimaatregelings industrie en biedt producten en diensten van wereldklasse. Het Oostenrijkse merk combineert traditie en hightech technologie om referentiemateriaal aan te bieden. Deze omvatten koel compressoren, warmtepompen en elektronische systeemcontrole-instrumenten voor industrieel of commercieel gebruik. Frigopol heeft klanten in verschillende industrieën en zijn ontwerpen voldoen aan de internationale kwaliteits normen. Frigopol producten worden verkocht in meer dan 35 landen over de hele wereld.

Frigopol Leverancier in Gent

Zich bewust zijnde van de stijgende energieprijzen, past Frigopol zijn apparatuur aan aan de realiteit van vandaag de dag, dit met behoud van een zeer hoge kwaliteit. Frigopol is nu lokaal beschikbaar via Jesco, een van de leidende Frigopol leveranciers in België! Jesco biedt u een gevarieerde catalogus van Frigopol-apparatuur.