Gram

“Premium Koeltechniek”, dat is waar Gram voor staat.

Jesco Groothandel is dan ook een trotse distributeur van het merk dat sinds 2008 samen met Hoshizaki de top van de koeltechniek-wereld beslaat.

Meer info nodig over een van onze Gram producten? Contacteer ons dan.

Wat meer Gram info

Gram is een van de weinige overgebleven producenten van commerciële koelkasten en diepvriezers in Denemarken, opgericht 1901. Het begon allemaal toen de industrieel Hans Gram een 100m2 grote machinewerkplaats bouwde van waaruit hij complete zuivelfabrieken aanbood. In 2008 werd Gram onderdeel van het Japanse bedrijf Hoshizaki Corporation, dat van plan is om koel oplossingen te leveren met de brilliance van de Japanse techniek en de intelligentie van het Deense ontwerp.

Gram’s doel is om een energie-efficiënt en milieuvriendelijk merk te zijn. Zodoende werd het in 2002 de pionier van HFK-vrije producten. In plaats van het gebruik van broeikasgassen die schadelijk zijn voor het milieu, gebruiken ze aardgas zonder de koelcapaciteit in gevaar te brengen. Gram heeft ook een ISO 14001-certificering gekregen dankzij het harde werk van het bedrijf om aan alle eisen op het gebied van milieumanagement te voldoen.

Het merk richt zich vooral op hotels en restaurants, pubs en cafés, catering, bakkerijen en patisserieën, scholen en mariniers en offshore sectoren.

Een van de producten waar Gram trots op is,  Superior Plus lijn, dat in 2017 een koelprijs won op Caterer Product Excellence, een Footprint Award en de Europese ProCold award voor de meest energiezuinige verticale gekoelde opslagkast in Europa.

Gram Compact 10 4G
Gram KPS 42

Uw Gram Leverancier in de BeLux

Jesco is uw Gram leverancier! Zoekt u hoogwaardige en betrouwbare koeling? Dan bent u bij Jesco aan het juiste adres!

Jesco heeft altijd een groot aanbod aan Gram producten leverbaar in stock. 

Van glasdeur kasten tot snelkoelers en vriezers, vraag gerust naar ons aanbod.