Güntner

Jesco is een Belgische invoerder voor Güntner. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Guntner expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.

Meer info nodig over een van onze Guntner producten? Contacteer ons dan.

Wat meer Güntner info

Duitsland heeft een zeer goede reputatie op onder anderen het gebied van industriële apparatuur van hoge kwaliteit, deels vanwege merken als Guntner. Het Duitse bedrijf heeft meer dan 80 jaar expertise op het gebied van koeling en airconditioning en biedt volledige producten van superieure kwaliteit in vele sectoren. Guntner ontwerpt, produceert en verkoopt condensors, verdampers, droge koelers, regelgereedschappen en andere accessoires voor een efficiënte service in de veeleisende sector van airconditioning.

Het merk richt zich op duurzaamheid, innovatie en onderzoek. Guntner levert kwaliteitsdiensten, die ook de ethische en milieucodes respecteren.

Güntner Leverancier in Gent

Het doel van Güntner is een tevreden klant. De fabrikant vertrouwt op efficiënte apparatuur, die de internationale normen respecteren. Gïntner is nu lokaal beschikbaar via Jesco, in België! Jesco biedt u een gevarieerde catalogus van Guntner-apparatuur.