Hoshizaki

Jesco is een van de grootste Hoshizaki invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Hoshizaki expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.   

Meer info nodig over een van onze Hoshizaki producten? Contacteer ons dan.

Bekijk ons Hoshizaki Gamma

Wat meer Hoshizaki info

Bekend als de uitvinder van de eerste ijsblokjesmachine in Japan in 1965, focuste Hoshizaki zich op het leveren van kwaliteitsproducten. Ondertussen heeft het bedrijf zich al uitgebreid naar meer dan 100 landen wereldwijd. Dhr. Shigetoshi Sakamoto richtte Hoshizaki op in Nagoya door 1947 en werd al snel vergezeld door zijn zoon Seishi (in 1959) om het bedrijf verder uit te bouwen en te verbeteren door hevig te investeren in R&D. Hoshizaki legt de focus op betrouwbaarheid, duurzaamheid en energiezuinigheid tijdens het ontwerpproces van al hun producten.

Door in 2008 samen te werken met GRAM, een Deense specialist in koel oplossingen, blijft Hoshizaki groeien en beschikt het nu over een echt compleet gamma aan food serviceapparatuur.

Als ’s werelds grootste fabrikant van commerciële ijsapparatuur, is Hoshizaki trots op hun belangrijkste- en meest bekende product, de Cube Ijsmakers met een ingebouwde afvalbak die extreem gebruiksgemak mogelijk maakt.

Als waar Japans bedrijf biedt Hoshizaki ook de betere Sushi Showcases aan, die uiteraard ook bij ons verkrijgbaar zijn.

Hoshizaki HNC-120BE-L
Hoshizaki FM-1000AKE(-N)

Jesco, uw Hoshizaki Groothandel

Als een van de grootste Hoshizaki verdelers in de BeneLux hebben wij steeds een groot aanbod Hoshizaki producten in stock beschikbaar.

Dankzij onze centrale ligging in Gent, België, kunnen wij onze klanten vaak dezelfde dag nog helpen.

contacteer ons vandag nog voor een vrjblijvende prijsofferte