ITV ice makers

ITV Ice Makers, Inc. is een dynamisch en innovatief Spaans bedrijf die kwalitatief hoogstaande ijsblokkenmachines bouwt.

Na meer dan 30 jaar in de business, met meer dan een half miljoen klanten in bijna 100 landen, streven we ernaar om onze wereldberoemde reputatie van het tevreden houden van deze klanten te overtreffen.

Daarnaast streven we ernaar om nieuwe energiezuinige ijsmachines te introduceren die voldoen aan de steeds veranderende markt en vraag van nieuwe klanten.

Wat meer informatie over ITV ICE makers

Als familiebedrijf zijn onze waarden gebaseerd op integriteit en professionele ethiek. We zetten ons in om intern beleid op te stellen dat positief is voor de gezondheid en veiligheid van mensen, met de flexibiliteit om te luisteren, te leren en proactief te zijn en in te spelen op de behoeften van onze klanten. Met dit als missie kunnen we de passie behouden om uitmuntendheid en succes te bereiken in de toekomst.

De visie van ITV is gebaseerd op continue en voortdurende verbetering van onze processen, het vaststellen van doelen en doelstellingen om onze productiesystemen te verbeteren met behoud van maximale efficiëntie.

De belangrijkste productiefaciliteit van ITV is verticaal geïntegreerd, geautomatiseerd met robotmachines, waardoor de arbeidsintensiteit afneemt, en produceert een eindproduct dat kan worden beschreven met vier basiswoorden:

  • Kwaliteit
  • Eenvoud
  • Betrouwbaarheid
  • Service 

 

Product in de KIJKER

Kitchen ice

Geniet van het comfort van een ijsmachine in huis. Met de Kitchen Ice heb je altijd ijs tot je beschikking met de kwaliteit van de ijsmakers van ITV.

Jesco, Uw groothandelaar ITV ice makers in de Benelux

Jesco heeft steeds een stock staan van ITV ice makers producten klaarstaan voor levering. 

Vraag vandaag voor een vrijblijvende offerte.