catalogus- en technische gegevens kitchenplus

Kitchenplus

Jesco is een van de grootste Kitchenplus invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Kitchenplus expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.  

Meer info nodig over een van onze Kitchenplus producten? Contacteer ons dan.

Bekijk onze Kitchenplus Producten

Wat meer Kitchenplus info

Met het principe van technische en dienstverlenende uitmuntendheid vond Jesco het ook hoog tijd voor zijn eigen merk: Kitchenplus!

Kitchenplus is er in drie categorieën; koel/vrieskasten, koel/vriescombinaties en werkbanken.

KitchenPlus M5
KitchenPlus E3

Top Kitchenplus Leverancier in Gent

De Kitchenplus straalkoeler/vriezer biedt een brede waaier aan functies aan, perfect voor uw behoeften! Het heeft een 5 tot 7 inch “full touch” touchscreen en heeft een stijlvol en solide ontwerp. Het heeft een ontdooiprogramma voor het sneller ontdooien van bevroren producten. Het is ook gespecialiseerd in een snelle afkoeling en schokvriezen van 90C tot 3C in 90 minuten en van 90C tot -18C in 240 minuten en is gunstig voor de behandeling van bacteriën en desinfectiemiddelen van rauwe vis. Het apparaat maakt ook drie kernnaalden of kernsonde met drie meetpunten mogelijk.

De Kitchenplus straalkoeler/vriezer kan eenvoudig worden geprogrammeerd en uitgerust via USB. Het heeft een droogfunctie om schimmel- en geurvorming te voorkomen en kan worden uitgerust met een ozonsterilisator die de zuiverjheid helpt te behouden. Jesco levert zo’n veertien straalkoelmachinemodellen zoals M5, M8, M10, M15, M18, M20, MCR20, MCR20 en MBF230, variërend van grootte en capaciteit.

Jesco Kitchenplus heeft ondertussen acht modellen (SG30, SG32, SG78, SG80, SG30, EG32, EG78, EG80, EG78, EG80). Al deze zijn verkrijgbaar in de gastronomie en in de bakkerij, heeft een eenvoudig te bedienen controller en is voorzien van HACCP-functies. Alles heeft een betere isolatie en vermindert ook het energieverbruik!

Door een eigen merk te hebben, geloven wij, Jesco, dat we nu samen met de merken die we met trots hebben, complete oplossingen kunnen bieden!

KitchenPlus K130