Refco Manufacturing

Jesco is een van de grootste Refco invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Refco expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.

Meer info nodig over een van onze Refco producten? Contacteer ons dan.

Wat meer Refco Manufacturing info

Refco Manufactoring is opgericht in 1972 en heeft tientallen jaren ervaring in airconditioning. Het Zwitserse wereld bedrijf staat bekend om zijn kwaliteitsoplossingen en hebben een brede klantenkring over de hele wereld. Refco producten omvatten condensaatpompen en geschikt gereedschap voor installaties in de HVAC-sector (ventilatie, airconditioning, binnenlucht). Bij Refco vinden we installatie gereedschappen van zeer hoge kwaliteit.

Refco streeft naar langdurige en betrouwbare partnerschappen met zijn klanten door onberispelijke kwaliteitsapparatuur te leveren, deze houden rekening met moderne realiteiten, in termen van koeling en airconditioning.

Kwaliteit en openheid zijn kenmerken die in overeenstemming zijn met deze fabrikant wiens producten en diensten, waaronder hulpmiddelen voor installateurs, te vinden zijn bij Jesco !

Refco Leverancier in Gent

De Zwitserse kwaliteit die Refco vertegenwoordigt, is zeer betrouwbaar. De producten van de fabrikant combineren finesse, technologie, energiebesparing en betrouwbaarheid. Als u op zoek bent naar een Refco-leverancier in Gent, bent u bij Jesco op het juiste adres, Jesco levert diverse hulpmiddelen voor installateurs van het merk Refco.