Retigo Logo

Retigo

Jesco is een van de grootste Retigo invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Retigo expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.  

Meer info nodig over een van onze Retigo producten? Contacteer ons dan.

Bekijk onze Retigo Producten

Wat meer Retigo info

Retigo heeft al meer dan vijfentwintig jaar succes door zijn specialisatie in hoogwaardige en betaalbare stoomcombi-ovens.

Twee verschillende reeksen met een ruime keuze aan optionele accessoires laten U toe de combi steamer uit te kiezen die aan uw precieze behoeften voldoet. Voor de veeleisende klanten die werkelijk een pareltje van een toestel wensen met alle mogelijke opties en intuïtieve bediening, hebben wij de RETIGO BLUE VISION geïntroduceerd. Aan de andere kant bieden wij ook de ORANGE VISION aan. Een basismodel die aan de eisen zal tegemoet komen van een keuken waar dagelijks simpele maaltijden herhaaldelijk bereid worden.

Retigo B611 I/BC
Retigo B1221 I/BC

Top Retigo Leverancier in Gent

De bereiding van voedsel vereist niet alleen een team van experts, maar ook hoogwaardige apparatuur om efficiënter te worden en de klanten volledig van dienst te zijn! En als u in de dagelijkse keukenmaling zit, zou een multifunctioneel apparaat een groot voordeel zijn! Een Retigo toestel zou deel uit moeten maken van elke professionele keuken. U heeft gelukt want  Jesco is een Retigo-leverancier in regio Gent!

Elke voedselbereiding is nu eenvoudig en gemaximaliseerd dankzij deze grote, intelligente oven! De Blue and Orange Vision combi-oven is een enkel kooksysteem dat gebruikt kan worden voor alle soorten voedselvoorbereiding zoals bakken, bakken, braden, grillen, stoven, stomen, koken met stoom en ’s nachts koken op lage temperatuur. Het kan zowel handmatig als automatisch worden bediend. Het brein van dit apparaat is een besturingssysteem via een intuïtief bedieningspaneel waarin een favoriet programma kan worden opgenomen via een USB-aansluiting. Om goed te kunnen koken is de combi-oven uitgerust met een temperatuursonde in het voedsel, een handdouche voor het koelen van de kookkamer, rijgen, een klepventiel voor het afvoeren van overtollige stoom en andere handige functies.

Dankzij Retigo Vision is het nu mogelijk om meerdere maaltijden tegelijk te bereiden zonder geur- of smaakvervuiling! Deze technologie is zeer waardevol om de productiviteit en efficiëntie van de keuken te verhogen zonder de kwaliteit van de bereide maaltijden te compenseren. Het model varieert van de bereiding van 30 tot 900 maaltijden! Alles in HACCP controle!

Let op: alle accessoires voor beide modellen zijn ook beschikbaar bij Jesco, zoals gastronorm pannen, bakplaten, afzuigkap, oliepistool, statieven, zitkarren en beugels of zelfs een zichtroker.

Retigo B623 IC