Sauermann

Jesco is een van de grootste Sauermann invoerders van België. Door onze jarenlange ervaring met het merk staan wij gekend als Sauermann expert. Vanuit onze centrale uitvalsbasis te Gent kunnen wij onze service en expertise garanderen.

Meer info nodig over een van onze Sauermann producten? Contacteer ons dan.

Wat meer Sauermann info

Het Belgische bedrijf Sauermann werkt al meer dan 40 jaar in de HVACR-industrie (verwarming, ventilatie en airconditioning) en staat bekend om de kwaliteit van de apparatuur. Dit vereist professionele detectie, adequate metingen en deskundige binnenluchtkwaliteit controles.

Sauermann levert voornamelijk condensaatpompen. In de catalogus van de fabrikant vinden we peristaltische condensaat pompen, mini pompen voor capaciteitsverhoging, tank pompen, condensaatpompen voor gekoelde vitrinekasten, maar ook accessoires van zeer hoge kwaliteit, dit om een totaal service te aan te bieden.

Sauermann exploiteert de merken « Kimo Instruments »  maar sinds 2019 is Sauermann van plan om al zijn producten en diensten onder het merk Sauermann te verenigen. Excellentie, openheid en een scherp gevoel van ethiek zijn alle kenmerken die in overeenstemming zijn met deze fabrikant wiens producten en diensten worden geëxporteerd in heel Europa en daarbuiten. Waaronder bij Jesco !

Sauermann Leverancier in Gent

Het ontwerpen van apparaturen die bijdragen aan een uitstekende binnenlucht kwaliteit, energiekosten die worden geminimaliseerd; hier houd Sauermann zich nu al veertig jaar mee bezig. Sauermann is nu lokaal beschikbaar via Jesco, een van de leidende Sauermann leveranciers in België! Jesco biedt u een gevarieerde catalogus van Sauermann-apparatuur.