Serrco

Serrco is een jong bedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot een begrip in dranken koeling. Van flessenkoelers tot barkoelkasten, ons Serrco aanbod speelt perfect in op de noden van elk horecabedrijf.

Meer info nodig over een van onze Serrco producten? Contacteer ons dan.

Bekijk onze Serrco Producten

Wat meer Serrco info

Ondanks het feit dat het een jong bedrijf is, heeft Serrco zijn naam gevestigd in het leveren van kwaliteitsvolle koelapparatuur specifiek voor de drankenindustrie. Serrco producten variëren van vatenkoelers, flessenkoelers, waterbadkoelers en glazen diepvriezers, opgericht in 2005 door mensen met meer dan twintig jaar ervaring in commerciële koeling.

Het bedrijf staat er ook om bekend dat het flexibiliteit biedt bij de productie van producten op maat van de klant OEM of Original Equipment Manufacturer en de levering van componenten en subassemblages. Serrco is gevestigd in Etten-Leur, Nederland, terwijl de productiefaciliteiten zich in (Oost)Europa en Azië bevinden.

Serrco ondersteunt ook een milieuvriendelijke koeling door het gebruik van HFK-koelmiddelen en LED-verlichting te bevorderen, waardoor het energieverbruik tot meer dan 35% wordt gereduceerd. Om de technologie verder te verbeteren, lanceerde Serrco in 2016 ook de Combi-line – een nieuwe standaard in professionele flessenkoeling. Het apparaat bestaat uit laden, flessenrekken en glazen deuren.

Serrco SDC Presentatiekoeling
Serrco SCL-22 MU/VS

Jesco, uw Serrco groothandel in de BeNeLux

Jesco heeft steeds een grote stock aan Serrco producten klaarstaan voor levering. Op zoek naar een voordelige oplossing voor uw dranken koeling? Vraag vandaag naar een vrijblijvende offerte.