Zanotti

Zanotti is een producent van kwaliteitsvolle koeloplossingen. Met een zeer uitgebreid product aanbod (van transportkoeling tot plug-en-play koelunits) staan ze gekend als een autoriteit in de koeling industrie.  

Meer info nodig over een van onze Zanotti producten? Contacteer ons dan.

Bekijk onze Zanotti Producten

Wat meer Zanotti info

Zanotti brengt al sinds 1962 uitmuntendheid in de sector en heeft haar expertise bewezen. Het bedrijf staat bekend als koelkaliber, opgericht als familiebedrijf, en is al zo’n vijftig jaar actief! Zannoti is een Italiaanse onderneming die diensten aanbiedt op het gebied van voedselopslag in de gehele koelketen en die haar wereldwijde markt verder uitbreidt na de overname door Daikin, een Japanse multinationale airconditioner producent in 2016.

Zanotti levert een compleet assortiment producten voor de voedingsmiddelenindustrie. Hun missie is om kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten te produceren. Zo staan ze er op om gassen met een laag broeikaseffect te gebruiken om de opwarming van de aarde te verminderen en eco-ontwerp-machines te maken die aan het einde van hun levensduur volledig recyclebaar zijn. 

Het merk Zanotti, is toonaangevend door de introductie van de “uniblock”, een alles-in-één plug-and-play koelunit voor koelruimtes. Enkele van de populaire producten zijn de uni-blok units zoals AS, SB, GM, GM, AS-R en DBO.

Zanotti is nu aanwezig in meer dan zeventig landen en heeft fabrieken in Duitsland, Spanje, Engeland en Brazilië.

Zanotti GM

Uw Zanotti groothandelaar in de BeNeLux

Jesco is een trotse  Zanotti-leveranciers voor de BeNeLux. Enkele van de door Jesco geleverde modellen zijn onder andere de plug and play oplossingen zoals AS, GM, SB, DBO en AS-R.

Wij hebben steeds een ruim aanbod aan Zanotti producten leverbaar in stock. Contacteer ons vandaag voor een gratis prijsofferte!